Fietsenaar....ergens

Varanasi

Het verhaal dat hier stond verschijnt binnenkort als hoofdstuk in een boek !!

           W E G W E R K Z A A M H E D E N

Nog even geduld.

Surprised

Reacties

Reacties

Rena

De veelvuldigheid en daarmee ook de chaos. Ja, dat is India. Houdt de ogen, oren, neus open en de wereld komt op je af. Geniet ervan!

Bernard

India lijkt me inderdaad een 180 graden draai tov. de landen ervoor waar je over schreef. Nog een "klein"stukje en je gaat weer terug. Jammer voor ons om je verdere ervaringen te missen. Geniet nog even van de tijd dat je er nog bent!
Als je terug bent, zouden we graag met je in contact willen komen. Dan volgen we later wat bandensporen van je.

Goede reis terug !

Harry

Zeer waarschijnlijk ben ik op de nieuwjaarsbijeenkomst van de Wereldfietser in de Kargadoor, Utrecht. Ik neem aan dat die er ook dit jaar weer is. Tot dan?

Ellen

Op volleybal werd weer druk gesproken over je. Zou Harry terug komen? Nou we zijn wel benieuwd, enkele spelers volgen je verhalen trouw. Misschien tot volleybal? We missen je wel hoor, het ledenaantal is teruggelopen!! Wel 2 nieuwe leden erbij! Maar jij blijft ook altijd van harte welkom!
doei zaanse volleybalgroetjes,
Ellen

Wim

Het is nu meer dan 12 jaar geleden dat ik in India en Varanasi was. Jouw tekst hier beschrijft goed de indrukken die ik toen ook had, overweldigd door het wonderlijk schouwspel van het bruisende India, een lust voor de zintuigen.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!