Fietsenaar....ergens

Overgang

Het verhaal dat hier stond verschijnt binnenkort als hoofdstuk in een boek !!

            Z A D E L K O L O M M E N

Nog even geduld.

Reacties

Reacties

Rena

He Harry, ik begrijp dat je eerders terug komt. Terug met een rugzak vol ervaringen! Ben benieuwd of er weer een boek aan zit te komen.
Groet, Rena

Ger

Hoi Harry,
Voor je in het vliegtuig stapt nog een reactie van mij.
Jammer dat je de 9 maanden niet volmaakt dan hadden we wellicht nog een Kerstboodschap van je ontvangen. Ik heb genoten van je boeiende verhalen en schitterende foto's die duidelijk tonen in welk een chaos een groot deel van onze medemens leeft. Blij dat je ons hiervan regelmatig verslag hebt gedaan en je deze reis tot een goed eind hebt weten te brengen. Je zal de nodige moeite hebben om te acclimatiseren en weer te wennen aan alle nieuwe regeltjes die men intussen in Den Haag weer heeft uitgebroed. Gelukkig val je met je neus in de ballen (kerst- en olie), geniet ervan. Tot spoedig ziens in het Zaanse. Goede thuisreis gewenst.
Groeten Ger Langhout

rinnert en astrid

Hoi Harry,
Op te maken uit je verhaal, vertrek je elk moment naar Nederland. Welkom terug! Een exacte datum konden we niet vinden. We zijn heel benieuwd of je al woonruimte via HOD hebt kunnen bemachtigen (vandaag was er een mail over o.a. woonruimte in Nijkerk en Gouda). Geen idee of je voorkeur had voor een locatie. Succes met inburgeren.

Rinnert en Astrid

marieke

Hee Harry, geef gewoon wat geld aan die mensen. Zij een fijne dag en jij geen schuldgevoel.

gudy

He Harry
Die blinde vrouw in Tashkent hebben wij ook gezien en gefilmd. Inderdaad indrukwekkend.

Wij zijn net uit de bergen van Oman in een indrukwekkende Supermarkt geweest waar ze van alles hebben. Ook een even een cultuurshock.

Harry

Veel locals adviseren om niet aan bedelaars te geven. Er zit veel kaf tussen het koren: bedelen is een beroep dat vaak goed verdiend....zegt men.

erika bosma

Gisteren een rondje westzaan geschaatst en toen moest ik ineens aan je denken.
Schandalig maar vanaf november heb ik je site helemaal niet meer bekeken.
Vanavond alles rustig gelezen, jammer dat je alweer terug bent. Ik zal je mooie verhalen wel missen. Je beschrijft alles zo, dat ik me helemaal kan inleven wat je allemaal meemaakt.
Ik keek ervan op dat je alweer terug bent in ons koude landje (wel een grote overgang voor je). Was je bandenplak op of was dit je einddoel? Ik had namelijk begrepen dat je veel langer weg zou blijven.
in ieder geval de beste wensen en ik hoop dat het je bevalt zo ver weg van de Zaan.
Erika

kumud laha

thanks for the translation. your out of the box view opened the eye to see the odds hidden in dailylife of kolkata.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!