Fietsenaar....ergens

Spookbeelden

Het verhaal dat hier stond verschijnt binnenkort als hoofdstuk in een boek !!

            Z A D E L K O L O M M E N

Nog even geduld.

Wink

Reacties

Reacties

Rena

Hi Harry,

Soms heb je van die dagen, van die tijden, maar het goede is... het zijn momenten, ze gaan altijd weer over!!
Zorg i.i.g. goed voor jezelf en blijf je bewust van jezelf.

Groet, Rena

nomada

lieve harry heel veel sterkte!
ik raad je aan goed uit te gaan rusten of je het leuk vindt of niet. push jezelf niet en wees geduldig. misschien duurt het wel een week [of twee.....]. geef je eraan over. alles is goed. ik denk vaak aan je grote reis en dat je steeds verder weg bent. leuk hoor wat je doet. geniet ondanks alles van je grote reis en wees vooral lief voor jezelf, groet nomada

Blanche

Hee Harry!!!

Goh ik ben ook net ziek geweest. :<
Maar als geen ander weet ik dan ook dat het weer over gaat. Zorg ff goed voor jezelf, neem rust en probeer te eten.....kan het grote genieten zo weer beginnen. Je bent trouwens aardig opgeschoten.

Take care!!!

sebastiaan

Hoi Harry,

Ik heb nog getwijfeld of ik ook zou gaan fietsen,maar ik heb toch voor Sonja Bakker gekozen.Sterkte en ik blijf je volgen.

groeten Sebastiaan

Harry

Agh ja, beetje massochist ben ik wel, een soort genieten, van de nood een deugd maken of zo iets. Moet alleen niet te lang duren. Maar nu gaat het weer helemaal top en spoelen alle bananen, ijsjes boterhammen ed weer in een eindeloze rij naar binnen. En goedkoop hier in Bulgarije! Hips. Sonja Bakker wordt van mij niet rijk.

erika bosma

Gelukkig dat het weer een beetje beter gaat. Kijk je wel goed uit want je moet nog een heel eind. Je gaat inderdaad wel heel snel. Hopelijk kan je van de volgende landen iets langer genieten. Stop je die bananen in je holle kies of is die ondertussen al gerepareerd?

Blanche

Harry neem je nog een 7 days op mijn gezondheid?

Voor de niet ingewijden:
Goed brood in Bulgarije is niet te vinden. Enkel een voorverpakt klef broodje met zoete vulling dat maanden goed blijft. Smullen maar :<

Je bent echt wel snel ja!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!