Fietsenaar....ergens

Tataouine Tunesië

Als je me hier zou hebben gedropt zonder iets te zeggen en ik mocht mijn blinddoek af doen, zou ik hebben gezegd: Ha Ik ben weer in Marokko! Maar toch, anders is het hier wel, er mist vooral iets. Minder lastige jochies, minder gebedel, minder ezels al dan niet met kar, minder mannen in Djellaba, minder handel op straat, minder ehh, van alles eigenlijk. Je zult begrijpen, ik moet mijn draai nog even vinden. Staat wel buiten kijf dat de mensen over het algemeen buitengewoon vriendelijk zijn en altijd wel om een praatje verlegen zitten. Morgen richting de woestijn en daar ontbreekt het hier absoluut niet aan, en op een gegeven moment loop je tegen iets waarvan je zegt: Ja, daar doe ik het voor. Groetjes, Harry

Reacties

Reacties

roos kammenga

Heb je ook informatie over een reis in Marokko. Mijn man en ik willen met het vliegtuig naar Marrakech en dan via de N8 terug fietsen via Meknes, Fez, etc. naar Tanger om zo met de boot naar Spanje te gan. De bedoeling is begin maart te vertrekken. Is dit mogelijk? Mag je fietsen op de N8, N6 etc. Wij willen heel graag informatie hierover.
b vb d

Harry

Kijk eens op http://wiki.devakantiefietser.be/index.php/Landeninformatie of kom op 27 en 28 februari naar de Fiets en Wandelbeurs in de Amsterdam Rai. Er zijn daar diverse mensen die onafhankelijk advies kunnen geven.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!