Fietsenaar....ergens

Groeten uit Gafsa

Kilometers woestijn, beetje saai eigenlijk. De weg die ik had willen nemen zou onbegaanbaar zijn vanwege de regenval van de laatste tijd. Regen die voornamelijk 's nachts viel. Daarom dan maar domweg kilometers stampen langs een weg die helemaal niet leuk is. Maar als dan eindelijk weer eens een stadje nadert maakt het mijn dag dan toch wel weer goed. Roepende jochies, heel soms om een pen, giechelende meisjes die het best wel stoer lijken te vinden zo'n westerling op de fiets en altijd weer de vriendelijkheid van de volwassenen. Het leven is hier zo slecht nog niet.

Morgen wordt het afwisselender zo wordt beweerd. Het zou kunnen, mijn kaart belooft bergen langzij en palmboomplantages waar heerlijke dadels vanaf komen. En dat is prima fietsvoer, een groot bos, zo vanaf de boom ligt bovenop mijn bagage. Mwah. Geef een ezel een wortel en hij loopt, geef Harry dadels en hij fietst, zelfs langs heel saaie wegen.

Groetjes

Reacties

Reacties

Nellie Galis

P.S.
Onderweg wilde ik alreageren op je verhaal . Daarna ben ik pas verder gaan lezen.
Het wordt spannend. Dadels........Mmmmmm.
Groeien die net zo als olijven ? En kun je die wel zo van de boom af eten ? Ik zal nooit vergeten dat je mij een rauwe olijf voor hield. Ik proef het nog ! En ik heb het je nooit vergeven.
Tunesie staat tegenwoordig hoog aangeschreven bij de touristenbureau's. Niks voor jou. Maar touristen mogen doorgaans wel op hele w.c.tjes poepen.
Ik ben benieuwd naar morgen. Morgen wordt het afwisselend. En je hebt nu al zo veel afwisseling gehad.
Nogmaals de hartelijke groetjes.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!